Gekookte Lamsbout Met Knoflooksaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul een pan met zoveel water dat de lamsbout net onderstaat. Breng het water met het lamsvlees, in grote stukken gesneden, winterwortel en knolselderij, blaadjes laurier, gehakte ui en prei, kruidnagels, gekneusde zwarte peper, rozemarijn, de geplette knoflook, gedroogde mint, zout en tijm aan de kook. Laat tot kookpunt komen en temper dan de warmtebron. Kook in ca. 75 minuten de bout gaar. Schep deze eruit en snijd hem in plakken van ca. 1/2 cm dik.

Gekookte Lamsbout Met Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept