Kangoeroe Biefstuk Met Gecarameliseerde Ananas Met Portsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sap van ananas, sojasaus met peper en zout en een half bouillonblokje en de port samen in een pan aan de kook brengen en wat inkoken. Verhit de resterende boter en bak hier in de biefstukjes tot ze mooi bruin zijn. Ca. 3 minuten aan elke zijde. Haal het vlees uit de pan en houd warm. Karameliseer de suiker zachtjes in de boter en schep de ananasschijven er in. Laat ze aan beide kanten kleuren.

Kangoeroe Biefstuk Met Gecarameliseerde Ananas Met Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kangoeroe met worteltjes, sluimerwten en bloemkool
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kangoeroe stoofpotje
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kangoeroe steak met spekblokjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kangoeroe Medaillons Of Ossehaas Met Mangomarmalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept