Fruit in de olijfolie de gesnipperde ui, gesnipperde knoflook en alle kruiderijen en specerijen (exclusief de koriander) tot het aroma vrij komt. Voeg daarna het gehakt of de kipreepjes toe en laat alles onder goed roeren licht aangaren. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijdt het vruchtvlees in blokjes. Voeg na ca 10 minuten de tomatenblokjes bij het gehaktmengsel. Nog zo?n 10 minuten door laten bakken. Roer er dan de bloem doorheen zodat de massa licht bindt en laat daarna het geheel afkoelen. Neem een ovenschaal en leg er een laag papajareepjes in en schep er daarna een laagje vleesmengsel op. Ga laagsgewijs door, maar laat de laatste laag uit het vleesmengsel bestaan. Giet er nu de bouillon overheen en zet de schotel in een voorverwarmde oven en bak het ca 1 uur op 200 ?C (gasoven stand 4). Strooi na 1 uur de geraspte kaas en het fijngehakte bieslook over de schotel en laat alles nog zo?n 15 minuten bakken. Vlak voor het opdienen parmezaanse kaas en vers gesneden koriander er overheen strooien.