Snijd de hamlappen in dunne plakjes. Laat de perzikschijfjes in een zeef goed uitlekken, maar vang het sap op. Roer per persoon een halve eetlepel perziksap met de sojasaus, gemberpoeder en maizena tot een sausje. Schep de plakjes hamlap door dit sausje. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter. Verhit de olie in een wok of in een braadpan. Pers de knoflook erboven uit. Voeg het vlees toe en bak het op hoog vuur al omscheppend bruin. Schep de plakjes vlees uit de wok op een bord. Bak de stukjes ui al omscheppend circa 2 minuten in de wok. Bak de schijfjes perzik circa 1 minuut mee. Schep de honing en pecannoten erdoor. Voeg het vlees toe en warm alles al omscheppend goed tot het door en door heet is. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de koriander erover.
Moederdagrecept Roergebakken Varkensvlees Met Pecannoten En Perzik is een recept van Smulweb.nl