Zoek
Spareribs
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl fruitige witte wijn3 el azijn1/2 dl bruine rum5 el rietsuiker1/2 rode peper50 g geschilde gemberwortel16 kleine korte spareribs1 tl mosterd1/2 tl kerriepoeder1 el tomatenketchup1 tl mangochutney1 tl worcestershiresauce1 tl ketjap manis Voorbereiding Breng in een pan 4 dl water met de wijn
de azijn
de rum
de suiker
de peper
de gemberwortel en de spareribs aan de kook. Zet het vuur laag en kook de spareribs in ca. 25 minuten zachtjes gaar. Schep ze zo nu en dan om. Laat ze in het kookvocht afkoelen en bij voorkeur een nachtje in de koelkast marineren. Meng de mosterd met het kerriepoeder
de tomatenketchup
de mangochutney
de worcestershiresauce en de ketjap. Bereidingswijze Dep de spareribs droog met keukenpapier en bestrijk ze met een kwastje met het mosterdsausje. Rooster de spareribs op de barbecue in ca. 10 minuten rondom bruin. Keer ze regelm
Bereiding
Dep de spareribs droog met keukenpapier en bestrijk ze met een kwastje met het mosterdsausje. Rooster de spareribs op de barbecue in ca. 10 minuten rondom bruin. Keer ze regelmatig.
Spareribs is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept