Boeuf Stroganoff

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1)Bak in een koekenpan de reepjes rosbeef op hoog vuur,de rosbeef moet van binnen rood blijven en bruin aan de buitenkant. van het vuur nemen en in een schaal warm houden. 2)Verhit een hapjespan of wok met een scheutje olijfolie erin en bak hierin de ui en de paprika, is de kleur van de ui mooi glazig,de champignons toevoegen en even mee laten bakken,2 eetlepels paprikapoeder erdoor roeren het geheel bestrooien met de bloem. Even doorroeren en de tomatenpuree en de zure room toevoegen, dit laatste uiteraard op laag vuur. 3)Intussen de doperwten opwarmen en de aardappelpuree bereiden. 4)Het vlees bestrooien met peper en zout en toevoegen aan het mengsel van paprika en uien,alles even goed doorwarmen. Doe in het midden van een schaal de aardappelpuree en giet daaromheen het vleesmengsel, de doperwten afgieten en over het gerecht verdelen. Zo staat er voor u een feestelijke maaltijd die bij mij altijd een succes is gebleken

Boeuf Stroganoff is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept