1)Bak in een koekenpan de reepjes rosbeef op hoog vuur,de rosbeef moet van binnen rood blijven en bruin aan de buitenkant. van het vuur nemen en in een schaal warm houden. 2)Verhit een hapjespan of wok met een scheutje olijfolie erin en bak hierin de ui en de paprika, is de kleur van de ui mooi glazig,de champignons toevoegen en even mee laten bakken,2 eetlepels paprikapoeder erdoor roeren het geheel bestrooien met de bloem. Even doorroeren en de tomatenpuree en de zure room toevoegen, dit laatste uiteraard op laag vuur. 3)Intussen de doperwten opwarmen en de aardappelpuree bereiden. 4)Het vlees bestrooien met peper en zout en toevoegen aan het mengsel van paprika en uien,alles even goed doorwarmen. Doe in het midden van een schaal de aardappelpuree en giet daaromheen het vleesmengsel, de doperwten afgieten en over het gerecht verdelen. Zo staat er voor u een feestelijke maaltijd die bij mij altijd een succes is gebleken