Struisvogel Met Mosters-dragonsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in de boter tot het vanbinnen nog een beetje rozig is, kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder aluminiumfolie. Roer de ui door het bakvet, voeg de room toe en roer alle bakresten los. Snij de roomkaas in stukjes en los op in de saus. Roer er de mosterd en de dragon onder en breng op smaak met peper en zout.

Struisvogel Met Mosters-dragonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept