Varkenshaas Met Camembert

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijs de varkenshaas overdwars in kleine,ongeveer 2cm dikke lapjes.Leg ze tussen twee stukjes huishoudfolie en maak ze plat met een deegroller.Bestrooi ze dan met peper.Smelt de boter in een koekepan met dikke bodem,tot ze bruin worden.Bak het vlees terwijl je ze eenmaal keert.Doe het in een voorverwarmde schaal en dek de schaal af om het warm te houden.Voeg de wijn toe aan de pan en breng het vocht aan de kook,terwijl je over de bodem van de pan schraapt.Roer de slagroom en de kruiden in en breng het geheel weer zachtjes aan de kook.Voeg de camembert en mosterd toe.Voeg zonodig nog een beetje slagroom toe en breng het op smaak met zout en peper.

Varkenshaas Met Camembert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept