Klassieke Wienerschnitzel Met Ansjovis

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels gaar en lichtbruin. De baktijd, die afhangt van de dikte van de schnitzel, bedraagt ca. 7 minuten per kant. De paneerlaag moet krokant zijn. Schep de schnitzels op de borden. Leg op elke schnitzel enkele ansjovisfilets. Garneer het gerecht met een toefje peterselie en een partje citroen. Giet een kopje water in de koekenpan. Roer de bakaanzetsels los en geef deze jus er apart bij.

Klassieke Wienerschnitzel Met Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept