Hongaarse Herdersgoulash

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien in grove stukken snijden, deze met enkele klontjes boter over de bodem van de natgemaakte Romertopf verdelen. Hierop de ontvelde, in vieren gesneden tomaten leggen, de in reepjes gesneden paprika en het poulet. Het geheel met zout en ruim met paprikapoeder bestrooien, de deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen, en de goulash in ca. 2 uur op 220 C. gaar en mals stoven. Evt. aardappels gelijktijdig in de schotel mee smoren. In dat geval 1 kopje water toevoegen.

Hongaarse Herdersgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hongaarse Herdersgoulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Herdersgoulash
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Herdersgoulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herdersgoulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept