Snelle Kip-varkensvleeskerrie Met Rijst En Boontjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het vlees met de kerrie, laat intrekken. Zet de rijst op(stomen kan ook). Haal de boontjes af en stoom ze gaar(koken kan ook). Bak ondertussen het vlees in olie of bak- en braadprodukt aan. Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe en laat op matig vuur 5 minuten bakken, regelmatig roeren. Creme fraiche of yoghurt (op kamertemperatuur) toevoegen met scheutje warm water. !/2 bouillonblokje toevoegen. Zout naar smaak toevoegen. Zo nodig nog scheutje water toevoegen.De koriandersteeltjes heel fijngesneden er door doen. Op zacht vuur laten garen. Af en toe roeren. Als rijst en boontjes gaar zijn is het klaar.Vlak voor het opdienen korianderblaadjes over kerriemengsel verdelen.

Snelle Kip-varkensvleeskerrie Met Rijst En Boontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept