Pel de uien en snij ze in ringen. Verhit de boter in een koekenpan. Bak hier in de uiringen goudbruin. Haal 1/4 uit de pan en hou ze apart. Voeg 1 kaneelstokje, 1 laurierblaadje, de kruidnagels, 2 theelepels komijn, de koriander, de koenjit, de djahe en het chilipoeder toe aan de uien die nog in de pan zitten. Bak ze even mee. Voeg het varkensvlees toe en schep alles even om. Haal de pan van het vuur. Roer de yoghurt en het zout door het ui-vleesmengsel en laat het even intrekken. Kook de rijst 5 min. tot hij half gaar is, kook de kruiden die nog niet gebruikt zijn mee. Verwarm de oven voor op 180 graden. Schep het vleesmengsel in de ovenschaal. Verdeel de rijst erover. Leg de achtergehouden ui ringen op de rijst. Schenk het citroensap en de melk er bij. Maak 4 gaatjes met de steel van een pollepel in het rijstmengsel. Bedek de schaal met aluminiumfolie, schuif de schaal in de oven en bak de biryani in 1 uur gaar. Meng de rijst en het vlees goed door elkaar en bestrooi het met de selderij.