Tikka Masala-gehaktballetjes Met Koriander

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in de olie goudgeel en zacht. Schep samen met ei, maisgriesmeel, tikka masalapasya, komijnzaad en koriander door het gehakt. Voeg als het te vochtig is nog wat maisgriesmeel toe. Vorm met natte handen balletjes ter grootte van een pingpongbal. Verhit een flinke laag olie in een diepen koekenpa, frituur of wol en frituur de balletjes in de hete olie krokant en bruin. Laat uilekken op keukenpapier. Lekker met gefrituurde spinazie en saffraanrijst

Tikka Masala-gehaktballetjes Met Koriander is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currypita's met kalkoenfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept