Gevulde Gehaktbal Met Aardappelen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen 10 min. in water met zout en giet ze af. Schep twee eetlepels van de Bak & Braad en de kruiden door de aardappelen en doe ze in een ovenschaal. Zet de schaal 20 min. in een voorverwarmde oven en schep de aardappelen tussentijds twee keer om. Meng het gehakt met het paneermeel en het ei. Schep de perzik met de kaas door elkaar. Verdeel het gehakt in vier porties en vorm er vier platte schijven van. Verdeel het kaasmengsel over het midden en vouw het gehakt er omheen. Vorm er mooie ballen van. - Bak de gehaktballen in de rest van de Bak & Braad op een halfhoog vuur rondom mooi bruin. Voeg de bouillon toe en laat de gehaktballen op een laag vuur in ? 15 min. gaar worden. Keer ze regelmatig. Serveer met de aardappelen.

Gevulde Gehaktbal Met Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept