Gevulde Kalkoenfilet Met Sinaasappel-whiskysaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Na 4 minuten de whisky, sinaasappelsap en bouillon erbij schenken en het kalkoenvlees, afgedekt circa 25 minuten laten smoren.In de tussentijd de rijst, in gezouten water, in circa 20 minuten gaarkoken.De tomaten kruislings insnijden, een paar seconden onder kokend water dompelen, laten schrikken onder koud water en het velletje eraf trekken.De tomaten in vieren snijden, ontpitten en in kleine blokjes snijden.De blokjes met de 2 eetlepels boter, door de rijst roeren.Het vlees uit de saus nemen en warm houden.De saus opkoken, de kippenbouillon erdoor roeren en met zout en peper op smaak maken.

Gevulde Kalkoenfilet Met Sinaasappel-whiskysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterol uit Argentinië
2 uur-
Bekijk recept
Surf & turfburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept