Engelse Kippe-pie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kipfilet ongeveer 10 minuten in de bouillon. De prei en champignons toevoegen aan de kipfilet en laat de groenten 5 minuten meekoken. Neem alles uit de bouillon. Snijd het vlees klein. Bind de bouillon. Schep dan de kip, partjes ei, de groenten en peper en zout en eventueel andere kruiden door de saus. Schep de ragout in een lage ovenschaal. Dek af met bladerdeeg. Plak de randen van het deeg vast en maak in het midden van het deeg een rond gaatje. Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. Schuif de schaal in een hete voorverwarmde oven (225?C) en in 20 minuten is deze pie gaar.

Engelse Kippe-pie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept