Verwijder het vel van de fazantenborsten en kruid ze met zout en peper. Verhit een grote braadpan. Voeg de zonnebloemolie en de helft van de boter toe. Doe de fazantenborsten in de pan en braad ze 3-4 minuten op elke kant tot ze mooi bruin en gaar zijn. De fazantenborsten moeten nog iets vochtig zijn van binnen: let goed op dat ze niet uitdrogen! Haal ze uit de pan en houd ze warm. Voeg nu de overgebleven boter en de champignons toe in de pan en bak deze een paar minuten, tot ze licht bruin zijn. Doe nu de drambuie en de bouillon erbij en kook in tot de helft. Roer de room/creme fraiche en het citroensap erdoor en breng aan de kook. Doe de fazantenborsten terug in de pan, samen met de sappen en roer de kervel erdoor. Laat weer koken en proef of het gerecht op smaak is.
Fazantenborst Met Drambuie, Champignons En Kervel is een recept van Smulweb.nl