Wiener Backhuhn

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de haantjes door ze in de lengte naast het borstbeen en de rugzijde door te snijden. Maak ze schoon en druk ze plat. Wrijf de haantjes in met een beetje zout en bestuif ze met bloem. Haal ze vervolgens door losgeklopt ei met water en daarna door paneermeel. Bak de haantjes in niet te heet frituurvet gaar en laat daarna het vet wat heter worden om ze snel een bruin korstje te kunnen geven. Opdienen met een toefje peterselie en partjes citroen.

Wiener Backhuhn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wiener Backhuhn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoen Milanese
Bekijk recept
Wiener Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Backhuhn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Brood
30-60 min -
Bekijk recept