Tunesische Visschotel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tonijn in stukjes. Verhit de olie in een grote pan en bak hier in de ui, rode peper, knoflook en paprika tot het zacht is. Kook de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de tonijn, paprikapoeder en een beetje zout door het paprika mengsel en bak tot de vis gaar is. Als laatste bak je de plakken tomaat even mee. Als dit gaar is kan de koriander er bij. Roer alles nog even om. Schep 2 borden vol met couscous en het tonijn mengsel. Eet smakelijk!!!

Tunesische Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tunesische vissoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tunesische viscouscous met frisse saykouk
45 min-
Bekijk recept
Tunesische soep
20 min
Bekijk recept
Tunesische pasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept