Vis Met Een Cajunkorstje En Een Salsa Van Mais En Tomaten

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan. Bak de vis in porties ongeveer 2 minuten aan elke kant, tot er een geblakerd korstje ontstaat. Herhaal dit met nog een eetlepel olie en de rest van de vis. In het geval van maiskolven: verwijder vlies en zaadpluis van de mais en snijd de korrels van de kolven. Kook, stoom of verhit de korrels in de magnetron tot ze gaar zijn. In het geval van een blikje mais licht verwarmen in een pannetje. Meng de mais met de overige ingredienten in een serveerkom. Serveer de salsa op gekleurde bordjes en daarbovenop de visfilets.

Vis Met Een Cajunkorstje En Een Salsa Van Mais En Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept