Antilliaanse Viskrokettten

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een dikke rol vormen, snijd de rol in stukken van 8 cm. lang en vorm de kroketten. Kluts de eieren goed los en strooi paneermeel op een plat bord. Rol de kroketten eerst in paneermeel, daarna door het losgeklopte ei en dan weer in paneermeel. Je kunt de kroketten in de koelkast bewaren om later te bakken. Verhit de olie in een frituurpan of wok en bak de kroketjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Antilliaanse Viskrokettten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Antilliaanse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenscari op Antilliaanse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antilliaanse omelet geflambeerd met rum
20 min Nagerecht
Bekijk recept