Zoek
Taart Van Visvulling
4
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor het deeg: 500 gr. meel
1 ei
eetl. boter en melk om te mengen.
Voor de vulling:
250 gr. inktvisringen
250 gr. witte visfilet(zoals koolvis of kabeljauw)
250 gr. garnalen
paar takjes koriander
paar takjes peterselie
klein blikje tomatenpuree
3 a 4 teentjes knoflook
naar smaak: zout
peper
paprikapoeder
viskruiden(ongezouten) en komijnpoeder
3 e
Bereiding
1
De vis, peterselie en koriander en de kruiden bij elkaar in een pan doen met een beetje olijfolie en laten garen.
2
De vis uit de pan halen en laten afkoelen.
3
Pureer de vis samen met 1 1/2 eetlepel tomatenpuree, 1/2 eetl. paprikapoeder en 1 ei in een foodprocessor.
4
snij de twee stuuken deeg in de vorm van een vis en besmeer de zijkanten met ei.
5
vulde deeg met de visvulling en doe er de andere helft van het deeg op.
6
Bestrijk deze met de overgebleven ei(gemengd met wat paprikapoeder.
7
doe in een voorverwarmde oven van 180 graden en laat het in ongeveer 20 minuten goudbruin bakken.
Taart Van Visvulling is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Pakketjes met Chinese visvulling
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmquiche met dille en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse vispastei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept