Verhit 3 el olijfolie in een hapjespan en fruit de ui zachtjes glazig . Voeg de tomaat en de chillipeper toe, bak het geheel nog 3 minuten. hak intussen de hazelnoten grof. Roer de hazelnoten en pijnboompitten dor de saus en voeg 1/4 l. water toe en het zout. Laat de saus ca. 5 min zachtjes pruttelen. Snijd de kabeljauw filet in 4 stukken en wrijf ze in met zout en peper. Wentel de stukken door de bloem. Verhit de rst van de olie in een grote koekenpan en bak de stukken vis in ca. 8 minuten goudbruin en net aan gaar. Roer de peterselie en de munt door de notensaus en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de stukken vis in de saus en laat ze nog 5 minuten heel zacht sudderen. Garneer de vis met partjes citroen. Lekker met rijst.
Kabeljauw Met Notensaus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Duo van asperges in knapperig jasje, sausje met noten