Gebakken Haring In Het Zuur

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook, in een steelpan, de wijnazijn met de wijn, peperkorrels, jeneverbessen en laurierblaadjes even op en laat het vocht dan op laag vuur circa 10 minuten pruttelen.Pel ondertussen de ui en snijd hem in ringen.Was de peterselie en hak het fijn.Maak de stengel bleeksel derij schoon en snijd hem in dunne plakjes.Ontkroon de pepertjes, rol ze even tussen je handen en laat de zaadjes eruit vallen.Snijd de pepertjes in dunne ringetjes.Meng alles goed door elkaar en verdeel het over de haringen.Als de marinade is afgekoeld, schenk je het over de vis.De gebakken haringen moeten minimaal 3 dagen in de marinade blijven liggen, zodat het zuur goed kan intrekken.

Gebakken Haring In Het Zuur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept