Gebakken Forel Met Amandel-knoflooksaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De forellen van binnen en buiten goed afspoelen, droogdeppen en met zout en versgemalen peper bestrooien.In elke forel een takje tijm steken en de vissen door de bloem wentelen. In een pan 4 eetlepels olie verhitten en 2 forellen aan elke kant 4 a 5 minuten bakken. De vissen uit de pan halen en warm houden.De andere twee vissen op dezelfde manier bakken. Intussen de rucola afspoelen, droogdeppen, eventuele dikke stelen afsnijden.De bladen verdelen over 4 borden en met wat citroensap bedruppelen.De vis op de rucola leggen en met de saus serveren.

Gebakken Forel Met Amandel-knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept