Kabeljauw (of Victoriabaars) In Pittige Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de stukken vis in de ovenschaal en giet de saus over de vis. Als je olijven gebruikt leg die dan rondom en anders laat je ze gewoon weg.Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak in de oven voor 20-30 minuten of tot de vis gaar is (hangt van de dikte van de vis en je oven af).

Kabeljauw (of Victoriabaars) In Pittige Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept