De snoekbaarsfilets kruiden met peper en zout,door de losgeklopte eieren en vervolgens door het paneermeel halen. Het overtollige paneermeel eraf kloppen. De boter laten smelten en door een koffiefilter gieten om ze te klaren. De snoekbaarsschnitzels plus minus 4 min aan elke zijde in de geklaarde boter bakken en warm houden. De witte kool in fijne reepjes raspen,1 min blancheren in gezouten water,onmiddelijk afkoelen onder koud water en laten uitlekken. De room licht opkloppen en onder de witte-koolreepjes,de mosterd,het kummelzaad en wat gehakte peterselie mengen. Kruiden met peper en zout. Voor de paprikasaus: De paprika′s pellen. De groene paprika in blokjes snijden de rode paprika in stukken snijden,fijn hakken met de mixer of de cutter,in een pannetje met de visfumet aan de kook brengen en al roerend inkoken. Kruiden met zout en cayennepeper en de groene paprikablokjes eronder mengen. Een bedje van witte kool op warme borden schikken,de snoekbaarsschnitzel erop leggen en errond de paprikasaus lepelen. Garneren met wat kummelzaadjes,een blaadje selderij en een toef koriander of dille.
Zanderschnitzel Mit Paprikasobe Und Krautsalat is een recept van Smulweb.nl