Kabeljauw Filet Met Een Knapperig Korstje

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een grote koekenpan de boter met olie en bak hierin 2 kabeljauws in ca. 4 minuten goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Let op: het vuur mag niet te hoog staan, en laat ze niet uit elkaar vallen. Leg de kabeljauw op een verwarmde schaal en dek ze af met aluminiumfolie. Bak daarna de andere 2 kabeljauw op dezelfde wijze. Leg ook deze kabeljauw op de schaal en garneer ze met en plakje citroen, indien gewenst.

Kabeljauw Filet Met Een Knapperig Korstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept