Gegrilde Visfilet Met Groene Paprika En Sinaasappel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de paprikaringen enkele minuten in 1 el olijfolie in een koekepan. Bestrooi de zacht geworden ringen met zout en peper. Smeer de visfilets aan beide kanten in met olijfolie. Bestrooi ze met zout en peper. Leg de visfilets naast elkaar op een met aluminiumfolie beklede bakplaat. Schuif de vis onde de ovengrill en gril de filets ongeveer 5 min. Draai de filets om en gril ze nog eens 3 min. De juiste griltijd hangt af van de dikte van de filets. Leg de visfilets op de borden. Leg er een citroenpartje bij. Garneer het gerecht met de gebakken paprikaringen en sinaasappelstukjes

Gegrilde Visfilet Met Groene Paprika En Sinaasappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept