Sachertaart

0
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter glad.
  • 2 Roer de gesmolten chocoladecouverture erdoor.
  • 3 Voeg de eidooiers en kleine hoeveelheden suiker om en om al roerend aan de chocoladeboter massa toe.
  • 4 Spatel de stijfgeslagen eiwitten in kleine hoeveelheden om en om met de bloem door de massa.
  • 5 Doe het beslag in twee springvormen en bak ze 50-60 minuten in de oven op 160?C.
  • 6 Neem de taarten uit de vormen en laat ze op een taartrekje afkoelen.
  • 7 Snijd de taarten horizontaal doormidden en smeer abrikozenjam tussen de twee helften. Zet ze weer op elkaar.
  • 8 Bestrijk de taarten met abrikozenjam en glaceer ze met chocoladefondant.Eventueel garneren met kersjes en stukjes marcepein.

Sachertaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sachertaart
1u35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sachertaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sachertaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sachertaart, Duitse Chocoladetaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Sachertaart
1u35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sachertaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sachertaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sachertaart, Duitse Chocoladetaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept