Paas Kreeft

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ontdooide kreeft 10 minuten laten koken in de bouillon. Vervolgens laten afkoelen in de bouillon. Als de kreeft is afgekoeld netjes in twee helften snijden. Het vlees uit de scharen en buik bewaren. ( de darmen en andere resten verwijderen). De karkassen bewaren. Het kreeftvlees in een warme wokpan scheppen. Nu wiskey toevoegen en flamberen. Vervolgens doven met slagroom en beetje bouillon. Kreeftvlees uit de pan scheppen. Het vocht goed laten inkoken. Op smaak brengen met kruiden ( knoflook, marjoraan, bieslook)

Paas Kreeft is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paas Salade Met Gandaham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paas-cremepuddinkjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paas-Tiramisu
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paas Advocaat
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept