Smoor Djawa

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2/3 vn de boter in een braadpan. Bak het vlees in ca. 5 minuten rondom bruin. Voeg de uien toe en bak het geheel nog ca. 3 minuten. Voeg de knoflook, de spaanse peper, laos, trassi, peper, nootmuskaat, azijn, ketjap en 2 dl water toe en breng het met een deksel op de pan aan de kook. Stoof het vlees in ca. 2 uur zachtjes gaar. Verwijder het laurierblad. Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe en breng het geheel op smaak met gemalen zeezout.

Smoor Djawa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Ajam Rica Rica
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klepon
35 min -
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept