Bul Ko Ki (Sla-envelopjes Met Vleesreepjes)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het vlees met de suiker en de mirin en laat het ? 30 minuten marineren. Vermeng alle ingredienten voor de saus. Vermeng de saus en het vlees en laat nogmaals 3 uur marineren. Verhit 1 eetlepel soja-olie en bak hierin 1/3 deel van het vlees met de saus in 5-10 minuten bruin en gaar en houd het vlees warm. Bak de rest van het vlees op dezelfde manier (bak niet teveel vlees tegelijk, anders komt er teveel vocht los). Serveer het gerecht met witte rijst en geef de blaadjes sla er apart bij. Dit gebakken rundvleesgerecht wordt in Korea als volgt gegeten: pak een blaadje sla, schep hier wat rijst en wat gebakken rundvlees in, vouw het slablaadje iets dicht en eet het samen.

Bul Ko Ki (Sla-envelopjes Met Vleesreepjes) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met roerbakreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bul Ko Ki
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bul Kogi
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept