Bulgogi (Gemarineerd Rundvlees Met Zoete Saus)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vlees 45 minuten in de diepvries, leg het 10 minuten op een werkplank en snijd het vlees dan met een zeer scherp mes in zo dun mogelijke vierkantjes van 5 cm. Leg die in een schaal en strooi er de suiker over. Dek de schaal af en zet het vlees ? 30 minuten op een koele plaats weg. Voeg dan de sojasaus aan het vlees toe, samen met 1 eetlepel sesamolie, de knoflook, de zwarte peper en het sesamzaad. Meng alles goed door elkaar, dek de schaal af en laat het vlees in de koelkast minstens 24 uur marineren. Verhit de rest van de sesamolie in een braadpan met dikke bodem en braad het vlees met de marinade naar smaak gaar. Serveer het vlees op een grote voorverwarmde schaal of op afzonderlijke borden, gegarneerd met takjes peterselie en fijngehakte daikonkers.

Bulgogi (Gemarineerd Rundvlees Met Zoete Saus) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Bulgogi
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bulgogi Marinade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept