Hete Bliksem

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels en de peren, bak de spekjes even flink aan en doe er dan de appels en peren bij. Schil de aardappelen, kook ze en maak er puree van. Doe de inmiddels tot moes gekookte appelen, peren en spekjes door de puree - even stampen. Kruiden naar smaak toevoegen. Eenvoudig maar verrukkelijk!

Hete Bliksem is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept