Rundvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees eerst aanbraden rondom, ui toevoegen, en als alles bruin is wat water toevoegen, eventueel een bouillonblokje fijn knijpen en vlees 2 a 3 uur laten sudderen, kijken hoeveel vocht er nog in zit en eventeel nog wat aanvullen en de aardappels toevoegen, weer aan de kook brengen en zo n kleine 20 min laten pruttelen en op het laatst nog even vijf minuten het blik doperwten en wortels zonder het vocht mee laten warmen.

Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept