Raapstelenstamppot Met Heilbot En Mosterdsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak hierin de reepjes oesterzwam ca. 3 minuten. Voeg de gember, knoflook en vissaus toe. Laat alles ca. 2-3 minuten sudderen. Giet de aardappels af en laat ze even uitdampen. Breng de melk aan de kook, pureer de aardappels met een stamper, passe vite (roerzeef) of pureeknijper en roer de kokende melk met boter in delen erdoor. Breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Roer de oesterzwammen en de rauwe raapstelen door de hete aardappelpuree.

Raapstelenstamppot Met Heilbot En Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten
Bekijk recept