Italiaanse Andijviestamppot Met Geitenkaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een koekepan en bak het ontbijtspek knapperig bruin. Maak de andijvie schoon en was deze. Snijd de andijvie in repen van 1 cm. Breng de melk met de pesto aan de kook. Giet de aardappelen af, stamp deze fijn en meng de puree met de warme melk. Meng de puree met de andijvie, het ontbijtspek, gedroogde tomaat en olijven. Schep de stamppot in de ovenschaal en strijk de puree glad. Verdeel de plakken geitekaas en de walnoten over de schotel en gratineer deze kort onder een hete grill.

Italiaanse Andijviestamppot Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept