Stamppot Ijsbergsla

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en was de aardappelen en kook ze in weinig water met zout gaar. Maak de ijsbergsla schoon en snijd ze heel fijn. Goed uit laten lekken. Bak de spekjes uit en bak op het laatst de gesnipperde sjalotjes even mee. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer de boter erdoor. Breng op smaak met peper en nootmuskaat. Roer puree, spekjes en groente door elkaar en warm het nog even goed door.

Stamppot Ijsbergsla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept