Libanese Aardappelen Met Kikkererwten

6
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadslee met deksel. Fruit de ui goudbruin en zacht. Doe de aardappel blokjes en knoflook erbij en bak de groenten al roerend 3-4 minuten op laag vuur. Roer kikkerewrten, tomaat, cayennepeper naar smaak en korianderzaadjes erdoor.Laat de schotel afgedakt 20 minuutjes pruttelen, tot de aardappelen gaar zijn. Voeg voor het opdienen zout en peper naar smaak toe en roer er peteselie door. U kunt dit gerecht ook een nacht in de koelkast zetten en koud serveren

Libanese Aardappelen Met Kikkererwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept