Algerijnse Borek

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een loempiavel open neer. Schep daar een flinke lepel aardappel-gehakt mengsel op en vouw het vel dicht. De buitenste punten naar elkaar toe (zodat je een gewoon vierkant krijgt) en plak ze dicht met wat geklopt ei.Bak ze dan goed bruin in de hete olie. De inhoud is al klaar dus het hoeft niet door en door gebakken te worden , het gaat alleen om het kleurtje en de knapperigheid. Je kunt er zoveel maken als je opkan of uit wilt delen.

Algerijnse Borek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borek, Bladerdeegflapjes Met Kaas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Borek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sigara Borek
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Borek Met Feta
20-30 min -
Bekijk recept

Algerijnse Spinazie
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept