Hete Bliksem

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een puree van de aardappelen, nootmuskaat, melk, boter en ei. (Dit kan ook met wortelpuree of andere ) Bak het gehakt rul met gesneden ui en kruiden naar eigen smaak. Doe het gehakt in de bodem van een ovenschaal en doe daarop een dikke laag appelmoes en daarbovenop een dikke laag puree. Werk af met wat chapelure en/of parmesan en enkele toefjes boter. Plaats schaal in oven of grill voor ongeveer 30 min. op 250?. UIT OVEN HALEN MET OVENHANDSCHOENEN, WANT DE SCHAAL IS ENORM HEET!

Hete Bliksem is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept