Chinese Kool Stamp

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. - Roerbak de uien in een beetje olie tot deze bruin beginnen te kleuren. - voeg de kruiden toe en roerbak deze heel kort even mee. - Voeg de paprika en de geraspte wortel toe en roerbak deze heel kort even mee. - Voeg de chinese kool toe met het aanhangende vocht. - Laat zachtjes met de deksel op de pan zachtjes gaar stoven. - voeg vlak voor het eind de appel toe. - Giet de gare aardappelen af. - Stamp de aardappelen fijn en maak het smeuig met een beetje room. - Voeg het groente mengsel toe en meng het voorzichtig er door.

Chinese Kool Stamp is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept