Krielaardappeltjes In Knoflooksaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de olie goed heet worden en bak daarin de krieltjes tot ze lichtbruin zijn.Laat ze uitlekken en zet ze opzij.Meng al de ingredienten, behalve het selderijblad en de lenteuitjes, voor de saus door elkaar. Schenk de saus in een pan en breng het aan de kook.Laat het ca 3 - 4 minuten doorkoken.Doe er dan de gebakken krieltjes bij en sudder nog ca 2 minuten op laag vuur.Haal de pan van het vuur en voeg de bladselderie en de lenteuitjes toe.

Krielaardappeltjes In Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept