GEGRILLEERDE RODE POON

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de olijfolie in een grote schaal met het citroensap, de uitgeperste knoflook, de fijngehakte munt, het basilicum, de marjolein en wat zout en peper. Wentel de rode ponen door de marinade en laat de vissen ca. 1 uur marineren. Keer de vissen tijdens het marineren regelmatig om. Grilleer de rode ponen op een ingeolied rooster ca. 15 minuten boven houtskoolvuur of onder de voorverwarmde ovengrill. Keer de vissen tijdens het grillen regelmatig om en bestrijk ze daarbij steeds met de marinade. Leg de gegrilleerde vissen op een schaal en garneer ze met partjes citroen en olijven.

GEGRILLEERDE RODE POON is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde kipfilet a la diable
0 min
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Tussenrib Met Peultjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept