Zoetzuur Van Morellen

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze inmaak wordt in het geheel niet verwarmd. Ontpit de morellen maar beschadig ze niet te veel. Zet ze een ancht in de kelder met gewone azijn,waarbij ze juist onder moeten staan. Giet de azijn eraf en bewaar die om peren te stoven. Weeg de morellen, neem het gelijke gewicht aan suiker en menh deze met elkaar. Doe het geheel over in wijde flessen die met een blaas of perkamentpapier afgesloten worden. Roer er af en toe voorzichtig door of schud ze zorgvuldig,tot de suiker is opgelost.

Zoetzuur Van Morellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Morellen Op Brandewijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Morellen Op Brandewijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wild zwijn met pittige saus II
Bekijk recept
Morellen Op Brandewijn
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept