Meloen In Zoetzuur.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De meloenschillen die weggegooid worden kunnen nog zeer goed tot een zeer smakelijk gerecht verwerkt worden. Meloenin zoetzuur wordt bereid van de harde delen van de meloen. Men maakt de meloen op de gewone wijze schoon en het eetbare gedeelte wordt op tafel geserveerd. Men snijdt de schillen klein. De azijn, de suiker en de kruiderijen worden gekookt. In deze stroop laat men de meloenschil 10 minuten koken en doet ze daarna in een pot of fles. De suikerstroop kookt men nog gedurende enige tijd in, om er de flessen met meloenschil mee te vullen.

Meloen In Zoetzuur. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept