Likeur Van Wilde Rozebottels.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bewaar de pitten en de kroontjes die afvallen bij het inmaken van rozebottels. Doe ze in een fles en overgiet ze met brandewijn. Sluit de fles goed af en zet hem enige weken in de zon of vlak bij de kachel. Iedere dag de fles schudden. Dan zeeft men het vocht en voegt naar smaak geklaarde suiker bij. Is de smaak te sterk, verdun het dan een weinig met nieuwe brandewijn. Men bewaart de fles goed gesloten in een kelder.

Likeur Van Wilde Rozebottels. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozebottelsoep Uit Sleeswijk
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept