Ingelegde Doornbessen.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Men kookt de doornbessen zo lang, in azijn gemengd met qater,dat zij opkomen. Dan neemt men ze eruit en doet ze in koud water. Nu smelt men zoveel suiker als de bessen zwaar zijn,doet die erin en laat ze een poos op het vuur staan, doch men moet er wel opletten dat zij n iet gaan springen. Dan zet men ze 24 uur op een koele plaats, doet ze vervolgens in een doorslag en laat de suiker eraf lopen. Deze wordt nu nog eens goed verkookt, dan doet men de bessen erin en kookt alles nogmaals door,waarna men ze in de inmaakflessen doet en naar wens sluit.

Ingelegde Doornbessen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mounirs Arabische Basics
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met zalm, rode ui en koriander
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept