Rode Bieten Met Rozemarijn En Ui

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter of margarine in een ruime, ondiepe, liefst ronde of ovale magnetronbestendige schaal, onafgedekt, 30 seconden, ca. 750 watt. Pel de ui en snipper deze fijn. ?Bak? hierin de ui met de naaldjes van de rozemarijn, onafgedekt, 2-3 minuten, ca. 750 Watt. Pel de bietjes en snijd ze in plakjes. Voeg de bietjes toe aan de ui en schep voorzichtig om. Schenk de bouillon erbij en zet de schaal terug in de magnetron, afgedekt, 3-4 minuten, ca. 750 Watt. Strooi er de laatste minuut eventueel wat kaas over.

Rode Bieten Met Rozemarijn En Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept